Stor Fløjlsblomst ‘First Lady’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 10 stk.

45 kr.

Oplev magien med vores eksklusive Fløjlsblomst ‘First Lady’ frøpose. Skab dit eget frodige blomsterhav med vores luksuriøse frø af højeste kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201447760 Kategori:

Drømmer du om at skabe en smuk have fyldt med imponerende blomster? Så er vores Stor Fløjlsblomst ‘First Lady’ F1 frø en uundværlig tilføjelse til din have. Med denne frøpose får du ca. 10 frø af højeste kvalitet, der vil bringe skønhed og elegance til dit udendørs rum.

Stor Fløjlsblomst ‘First Lady’ F1 er en ekstravagant og luksuriøs blomst, der vil pryde enhver have med sit imponerende udseende. Med dens smukke farve og blomstrende natur vil den skabe et charmerende og fortryllende miljø. Denne fløjlsblomst trives bedst i velgødet jord, men er også ganske nøjsom, hvilket gør den nem at dyrke for både erfarne og førstegangs haveentusiaster.

Med en højde på ca. 50 cm vil disse blomster skabe en fantastisk synsvinkel i din have og tilføje en imponerende vertikalitet til dine udendørs omgivelser. Deres frodige og fyldige blade samt deres delikate blomster vil skabe et smukt kontrastfyldt udseende, der vil være en fryd for øjet.

For at nyde disse smukke blomster i deres fulde pragt, anbefales det at så dem i fugtig såjord og holde dem fugtige, indtil frøene spirer. Placer dem ved en temperatur på ca. 18 °C for de bedste resultater og vær beredt på at se disse fantastiske blomster spire og blomstre i al deres pragt.

Invester i disse Stor Fløjlsblomst ‘First Lady’ F1 frø og skab din helt egen blomsterhave fyldt med skønhed, strålende farver og enestående elegance. Lad disse smukke blomster være kronen på værket i din have og lad dem bringe glæde og inspiration til dig og dine gæster i årevis fremover. Tag det første skridt mod din drømmehave i dag og lad disse fantastiske frø være startskuddet til en have, der vil imponere og glæde alle, der ser den.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stor Fløjlsblomst ‘First Lady’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 10 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.