Fløjlsblomst ‘Yellow Boy’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 25 stk.

30 kr.

Forkæl din have med vores eksklusive Fløjlsblomst ‘Yellow Boy’ frøposer. Skab en smuk og farverig blomsterhave med denne unikke sort.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201447759 Kategori:

Tænk dig en smuk sommerdag, hvor solen skinner og blomsterne står i fuldt flor. Forestil dig nu en have fyldt med strålende gule blomster, der lyser op og spreder glæde omkring sig. Denne drøm kan blive til virkelighed med vores fantastiske Fløjlsblomst ‘Yellow Boy’ frøpose.

Med denne frøpose får du ca. 25 frø af den smukke Fløjlsblomst ‘Yellow Boy’, en fantastisk plante med en helt unik og skøn gul farve. Disse blomster vil tilføje en helt særlig glød til din have og imponere enhver, der ser dem. Og ikke nok med det, så er Fløjlsblomst ‘Yellow Boy’ også utrolig nem at dyrke, så alle kan få glæde af dem.

Fløjlsblomst ‘Yellow Boy’ trives bedst i velgødet jord, men er også ret nøjsom og kan klare en del frost. Den bliver omkring 20 cm høj, hvilket gør den ideel til at plante både i bede, krukker eller hængekrukker. Såning foregår let i fugtig såjord, og med lidt kærlig pleje vil frøene spire og udvikle sig til smukke blomster. Så forestil dig nu din have fyldt med disse strålende gule blomster, der bringer solskin og glæde til enhver, der ser dem.

Så tag skridtet og invester i vores Fløjlsblomst ‘Yellow Boy’ frøpose i dag for kun 29,95 kr. Giv dig selv og din have en gave, der vil bringe lykke og skønhed i lang tid fremover. Lad dit haverum stråle i en varm gul farve og skab et unikt udtryk, der vil imponere alle, der besøger dig. Så vælg kvalitet, vælg skønhed, vælg Fløjlsblomst ‘Yellow Boy’ frøpose – du vil ikke fortryde det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fløjlsblomst ‘Yellow Boy’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 25 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.