Fløjlsblomst ‘Alumia Vanilla Cream’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 25 stk.

45 kr.

Dyrk dine egne smukke fløjlsblomster med vores ‘Alumia Vanilla Cream’ frøpose. Gør din have til et blomstrende paradis med ca. 25 frø.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201447730 Kategori:

Stilheden i haven bliver brudt af en skøn duft af vanilje, når de smukke fløjlsblomster ‘Alumia Vanilla Cream’ springer ud i bløde nuancer af creme og lyserød. Disse elegant blomstrende planter tilføjer en touch af vintage charme til enhver have eller altankasse.

Med denne frøpose får du ca. 25 frø, der vil give dig en frodig og farverig blomsterbed. Fløjlsblomster trives bedst i velgødet jord, men er også ganske nøjsomme og tåler en del frost, hvilket gør dem ideelle til danske haver og klima.

De fine blomsterstande på disse fløjlsblomster når en højde på omkring 25 cm, hvilket gør dem velegnede til både at plante i grupper eller som en smuk solitærplante i dine bede eller krukker. For at få de bedste resultater anbefales det at forspire frøene i fugtig såjord og holde dem fugtige indtil de begynder at spire.

Billed dig en sommerdag på en blomstrende eng, hvor bierne summer og sommerfuglene danser omkring disse skønheder. Med fløjlsblomster ‘Alumia Vanilla Cream’ kan du skabe din egen lille oase af duft og farver derhjemme.

Forkæl dig selv med disse fantastiske frø og lad dig fortrylle af ‘Alumia Vanilla Cream’-blomsternes vaniljeduft og bløde farver. Lad din have blive forvandlet til et paradis af skønhed med disse smukke og elegante fløjlsblomster. Kom i gang med at så dine egne frø i dag og se frem til en blomstrende have fyldt med romantik og charme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fløjlsblomst ‘Alumia Vanilla Cream’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 25 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.