Oplev det bedste af streaming med Viaplay-abonnement

Som Viaplay-medlem får du adgang til et bredt udvalg af eksklusivt indhold, der ikke er tilgængeligt andre steder. Oplev spændende originale serier, som kun kan ses på Viaplay, samt et stort udvalg af film, dokumentarer og børneindhold, der er håndplukket specielt til dig. Uanset om du er til action, drama, komedie eller noget helt tredje, så har Viaplay noget at byde på, der passer til netop dine præferencer.

Få adgang til et hav af film, serier og sportsbegivenheder

Med et Viaplay-abonnement får du adgang til et hav af film, serier og sportsbegivenheder. Du kan nyde et bredt udvalg af populære titler, fra de nyeste blockbustere til klassiske favoritter. Derudover kan du streame live sportsbegivenheder som Premier League, Champions League og meget mere. Få adgang til eksklusivt indhold på Viaplay og oplev den ultimative streaming-oplevelse.

Oplev premium-kvalitet i lyd og billede

Med et Viaplay-abonnement får du adgang til streaming i premium-kvalitet. Oplev krystalklare billeder i op til 4K-opløsning og en lyd, der omslutter dig. Uanset om du ser dine yndlingsfilm eller -serier, eller opdager nye spændende titler, kan du være sikker på at få den bedste oplevelse. Hvis du foretrækker andre streaming-tjenester, kan du også købe et Netflix abonnement og få adgang til et endnu bredere udvalg af indhold.

Stream på alle dine enheder – hjemme og på farten

Med et Viaplay-abonnement kan du streame dine yndlingsserier og -film på tværs af alle dine enheder – uanset om du er hjemme eller på farten. Viaplay-appen giver dig adgang til et stort udvalg af indhold, som du kan nyde på din smartphone, tablet, computer eller dit tv. Uanset hvor du befinder dig, kan du altid få adgang til dine favoritter og opdage nye spændende titler. Streaming med Viaplay er fleksibelt og giver dig frihed til at se, hvad du vil, når du vil.

Nyd personlige anbefalinger baseret på dine præferencer

Med Viaplay-abonnementet får du adgang til et personligt anbefalingssystem, der skræddersyer dit streamingindhold efter dine unikke præferencer. Tjenesten analyserer dine tidligere seeraktiviteter og foreslår nyt indhold, du sandsynligvis vil nyde. Systemet lærer løbende dine smagspræferencer at kende og tilpasser anbefalingerne, så du altid finder noget, der passer til dit humør og dine interesser. Denne personlige tilgang sikrer, at du aldrig løber tør for spændende nyt indhold at fordybe dig i.

Følg dine yndlingssportshold i realtid

Med et Viaplay-abonnement får du adgang til direkte livestreaming af et stort udvalg af sportsbegivenheder. Uanset om du er fan af fodbold, håndbold, ishockey eller andre sportsgrene, kan du følge dine yndlingsholds kampe i realtid. Oplev spændende øjeblikke og afgørende øjeblikke, når de sker, og bliv en del af den elektriske stemning, der opstår, når favoritholdet scorer. Viaplay giver dig mulighed for at holde dig opdateret med alle de seneste nyheder og højdepunkter fra dine yndlingssportshold.

Bliv opdateret med de nyeste premierer og nyheder

Med et Viaplay-abonnement får du adgang til et stort udvalg af de nyeste film- og tv-premierer. Uanset om du er til spændende thrillere, storslåede dramaer eller sjove komedier, så finder du altid noget nyt og spændende at se. Viaplay holder dig konstant opdateret med de seneste nyheder og tilføjelser til deres katalog, så du aldrig går glip af de hotteste titler. Streamingtjenesten giver dig mulighed for at være på forkant med de seneste tendenser og følge med i alle de store seriehits og filmfænomener.

Spar penge på din streamingoplevelse

Med et Viaplay-abonnement kan du spare penge på din streamingoplevelse. Tjenesten tilbyder en bred vifte af film, serier og dokumentarer til en fast månedlig pris, hvilket gør det mere økonomisk fordelagtigt end at betale for flere individuelle streamingtjenester. Derudover tilbyder Viaplay ofte pakkeløsninger, hvor du får adgang til flere tjenester for én samlet pris, hvilket yderligere kan reducere dine udgifter. Viaplay giver dig således mulighed for at nyde et alsidigt streamingindhold til en overkommelig pris.

Fleksibel opsigelse – prøv det uden binding

Med Viaplay-abonnementet har du mulighed for at prøve tjenesten uden at være bundet af lange kontrakter. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement, hvis du ikke længere har brug for adgangen til Viaplays brede udvalg af film, serier, dokumentarer og sportsindhold. Denne fleksibilitet giver dig frihed til at eksperimentere med tjenesten og finde ud af, om den passer til dine behov. Prøv Viaplay risikofrit og oplev selv, hvorfor det er et af de mest populære streamingtilbud på det danske marked.

Sådan får du adgang til Viaplay-universet

For at få adgang til Viaplays spændende univers af film, serier og sport, skal du blot oprette et abonnement. Du kan vælge mellem forskellige abonnementstyper, der giver dig adgang til hele Viaplays indholdsbibliotek. Når du har oprettet dit abonnement, kan du nemt streame indholdet på din computer, tablet eller smartphone. Du kan også bruge Viaplays app eller tilgå tjenesten direkte på dit tv. Uanset hvordan du vælger at se Viaplay, vil du få en fantastisk oplevelse med topkvalitets-underholdning.